جمعه گشت


ویزای توریستی و تجاری
ویزا
به مدرک یا سندی گفته می شود که برای سفر به خارج از کشوردارابودن آن ضروری می باشد.این سند یکی از اسناد مورد نیاز در میان مدارک گذرنامه(پاسپورت) به حساب می آید.

نخستین گامی که باید برای اخذ ویزا برداشت مراجعه به کنسولگری و یا سفارت خانه کشور نظر میباشد. در پی مرجعه شما، درخواست و هدف از سفر متقاضی مورد بررسی قرار گیرد.

پس از طی شدن روال اداری و اخذ ویزا، مقصود سفر و مدت زمان اقامت متقاضی در کشور متبوع ذکر خواهد شد.

اخذ ویزای توریستی و دانشجویی

با توجه به اهداف و فعالیت های متنوع به طور کلی ویزا به انواع مختلفی تقسیم می شود که رایج ترین آن ها عبارتند از:

  • ویزای دانشجویی
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پژوهشی
  • ویزای دیدار بستگان

ویزای توریستی

ویزای توریستی یک روال رایج برای مسافرت و بازدید از کشورهای مختلف جهان است . اخذ این سند شامل قوانین خاص و منحصر به فردی می شود.

عده ای از افراد بر این باورند که با روش آزمون و خطا قادر خواهند بود تا به منظور تهیه ویزا اقدام نمایند.اما این در حالی است که حقیقت امر، چیزی فراتر از این می باشد.

اگر قصد بازدید از مناطق زیبا و دیدنی جهان را دارید، بهتر است از ویزای توریستی یا گردشگری استفاده نمایید.

با استفاده از ویزای گردشگری می توانید ازبسیاری از مناطق جذاب دنیا دیدن نمایید.

ویزای توریستی، مناسب افرادی است که به دنبال سفری چندروزه یا چند ماهه به نقاط گوناگون جهان هستند.

در صورتی که قصد سفر تفریحی به کشور خاصی را دارید باید فرم درخواست روادید کشور مورد نظر را پرنمایید. پس از آن باید جهت تکمیل مابقی مراحل اقدام نمایید.

لازم به ذکر است اگر قصد سفر خانوادگی دارید باید به ازای هر یک از افراد همراه، یک فرم درخواست تکمیل شود.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای توریستی

پس از ارائه درخواست روادید متقاضیان، بالغ بر ۲ هفته زمان لازم است تا ویزا صادر شود. البته به ندرت مدت زمانی که به منظور صدور ویزا لازم است، بیش تر از این زمان خواهد بود.

 به طور معمول و در صورت صلاحیت پس از ارائه مدارک به بخش کنسولگری، مدت زمانی ۶ هفته ای لازم خواهد بود تا ویزای گردشگری صادر شود.

برای اخذ ویزای توریستی و ویزای شینگن با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶ تماس بگیرید.

همین امروز

برای اخذ ویزای توریستی یا تجاری اقدام کنید

ویزای شنگن