ویزای اتریش

ویزای اتریش

ارسال شده توسط: admin/ 215 0

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

جمعه گشت

یکی از کشورهای اروپایی که علاوه بر موقعیت استراتژیک و مهم، دارای دانشگاه های خوب و مراکز علمی با کیفیت است، اتریش می باشد.

به دلیل امکانات خوب علمی که در این کشور برای شهروندان فراهم می شود عده زیادی تمایل دارند تا با گرفتن ویزای شینگن وارد اتریش شود.

ویزای شینگن برای اتریش

وین پایتخت اتریش یکی از شهر هایی است که دارای شاخص های علمی و زندگی بالایی است و از این رو به مقصدی دلخواه برای عده زیادی از افراد تبدیل شده است.

ویزای شینگن اتریش از آیتم هایی است که می تواند آرزوی تعداد زیادی از این افراد را برای کار و تحصیل در این نقطه از دنیا برآورده کند.

دریافت ویزای شینگن اتریش شرایطی دارد که تنها در صورتی که آن را احراز کرده باشید، موفق به کسب آن خواهید شد.

اخذ ویزای اتریش

مانند تمام انواع دیگر ویزای شینگن، برای دریافت ویزای شینگن اتریش شما باید فرم های مربوط به سفارت این کشور را کامل کرده و منتظر تعیین وقت سفارت باشید.

زمانی که برای اخذ ویزای شینگن اتریش در سفارت این کشور حاضر شدید باید مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن اتریش ، اعم از اصل پاسپورتی که سه ماه پس از تاریخ اتمام ویزا اعتبار دارد. ارائه گذرنامه های باطل شده قبل و اصل مدارک ویزاهای قبلی شینگن، فرم های مربوط به

دریافت ویزای شینگن اتریش، دو قطعه عکس با شرایطی که در سایت سفارت آمده است.

به علاوه ترجمه آلمانی از مدارک مسافر مانند شناسنامه، مدارک کار و تحصیل، گواهی بازنشستگی، پروانه کسب و ترجمه پرینت گردش حساب به منظور احراز موقعیت مالی می باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش به طور خلاصه

مدارک مورد نیاز: سند ملکی-مدارک شغلی-سوابق بیمه

مدارک مالی: گردش ۶ماهه و تمکن مالی بالای ۵۰ میلیون

قیمت خدمات اخذ ویزا: ویزای ۱ ماهه ۱۵ روز اقامت دبل۹۹۰ یورو و سینگل ۱۱۸۰ یورو

برای دریافت جزئیات اخذ ویزای شینگن اتریش به سایت سفارت اتریش مراجعه کرده و یا با کارشناسان خبره در زمینه اخذ ویزای شینگن اتریش، مشورت کنید.

اگر قصد سفر به اروپا را دارید. برای اخذ ویزای توریستی و ویزای شینگن با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶ تماس بگیرید