ویزای آلمان

ویزای آلمان

ارسال شده توسط: admin/ 203 0

دارا بودن ویزای توریستی برای افرادی کاربرد دارد که قصد سفر تفریحی به منظور گردشگری در یک کشور را داشته باشند امری ضروری است. ویزا برای مدت محدود و معین صادر می شود و پس از گذشت آن زمان باید خاک آن کشور ترک شود که معمولا این مدت سه ماهه می باشد.

اخذ ویزای توریستی کشور آلمان

برای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان، فقط باید حضورا به سفارت آلمان مراجعه کنید و بعد از انجام مصاحبه ویزا را دریافت کنید.

توجه داشته باشید که باید حتما به صورت اینترنتی در وب سایت اینترنتی سفارت آلمان ثبت نام کنید و فرم درخواست ویزا را دانلود کرده، پرینت بگیرید و بعد از وارد کردن مشخصات به همراه بقیه مدارک روز مصاحبه حضوری به سفارت تحویل بدهید. به یاد داشته باشید که این فرم باید در دو نسخه تنظیم شود و همچنین اگر سفری به همراه دیگر اعضای خانواده در پیش دارید باید برای هر کدام از اعضای خانواده تان  یک فرم جداگانه تهیه و تکمیل نمایید.

لازم به ذکر است که به هیچ عنوان برای اخذ نوبت مصاحبه تلفنی اقدام نکنید که جواب نخواهید گرفت. به این نکته هم توجه کنید که ممکن است در ماه های می تا اکتبر، در تابستان و به هنگام مسافرت های نوروزی در ایام عید زمان انتظار برای انجام مصاحبه کمی طول بکشد و خود بررسی مدارک نیز حداقل دو هفته زمان می برد که به این بازه زمان اضافه خواهد شد. برای اخذ ویزا یا روادید نخستین مرحله تکمیل فرم است که یا با مراجعه به سایت سفارت مربوطه یا به صورت حضوری امکان پذیر است. که برای مراجعه حضوری باید به سفارت آلمان در تهران واقع در خیابان فردوسی تشریف ببرید. شماره تلفن سفارت آلمان هم ۰۲۱۳۹۹۹۱۲۶۰ می باشد.

ویزای توریستی آلمان

نکات مهم در اخذ ویزای آلمان که باید بدانید:

مهم ترین نکته در مورد اخذ ویزای توریستی این است که شما باید افسر ویزا را قانع کنید که فقط به نیت یک سفر تفریحی کوتاه مدت می خواهید به آن کشور بروید و قصد مهاجرت یا پناهندگی و ... ندارید. برای این منظور اسناد و مدارکی مانند سند مالکیت خانه یا مغازه یا هر گونه ملک شخصی و مستقلات در ایران، اسناد اشتغال به تحصیل در ایران، حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از محل کارتان یا هر مدرکی که ثابت می کند شما باید به خاطر آن به کشورتان برگردید می تواند در روز مصاحبه کمک بزرگی به شما بکند.

نکته دیگر اینکه حتما از همه مدارکی که تحویل می دهید یک کپی بگیرید چرا که بعد از چک کردن این کپی ها با نسخه اصلی آن ها را از شما میگیرند و اصل مدارک را به شما باز می گردانند.

در ضمن شما یا باید از آلمان دعوتنامه داشته باشید، یعنی یک نفر مقیم آنجا که شما را می شناسد برایتان دعوتنامه بفرستد یا اینکه تمامی مدارک رزرو هتل در طول مدت اقامت یا اسنادی که حاکی از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن یا زمین هستید را به سفارت ارائه دهید.

اخذ ویزای آلمان

در پایان این را به خاطر بسپارید که در هنگام ورود، پلیس مرزی ممکن است همه این مدارکی که برای اخذ ویزا به سفارت داده اید را دوباره از شما بخواهد پس همه این ها را تا پایان مسافرت به همراه خود داشته باشید.

اگر قصد سفر به آلمان را دارید. آژانس جمعه گشت با سالها تجربه شما را در گرفتن ویزای توریستی و ویزای شینگن آلمان همراهی می کند. با ما در تماس باشید: ۸۸۹۲۰۰۲۰-۰۲۱

سفر به آلمان با ویزای شینگنسفر به آلمان با ویزای شینگن

سفر به آلمان با ویزای شینگن

ارسال شده توسط: admin/ 170 0

آلمان پیشرفته ترین و در عین حال نیز یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی از منظر اقتصادی به حساب می آید. این ویژگی باعث می شود تا آلمان مقصد بسیاری از کسانی باشد که جویای کار هستند و یا به دنبال وضعیت اقتصادی بهتری می باشند و آن ها تمایل داشته باشند تا از طریق دریافت ویزای شینگن آلمان در این کشور اقامت بگیرند.

ویزای شینگن آلمانویزای شینگن آلمان

برای گرفتن ویزای آلمان ، ابتدا باید فرم های مربوطه را از طریق وبسایت و یا حضوری در سفارت کشور آلمان کامل کنید. سپس زمانی که برای مصاحبه حضوری جهت دریافت ویزای شینگن آلمان در سفارتخانه این کشور حاضر شدید مدارکی از قبیل کپی شناسنامه و گذرنامه، تائیدیه بیمه، گواهی شغلی خود و همراهان (در صورت داشتن شغل)، سند مالکیت و برخی دیگر از مدارک را حاضر نمایید.

اخذ ویزای آلمان

برای دریافت ویزای شینگن آلمان می توانید بدون وقت قبلی در سفارت حضور پیدا کنید، اما دریافت و اخذ مدارک در ساعت های خاصی صورت می گیرد که در صورت رعایت نکرن ممکن است ساعت ها جلوی درب سفارت معطل شوید. زمانی که در خواست خود برای دریافت ویزای شینگن آلمان ارائه دادید بلافاصله باید تصویر شناسنامه را برای سفارت اسکن کرده و بفرستید، در غیر این صورت وقت مصاحبه شما لغو می شود. ویزای شینگن آلمان در شکل های مختلف تجاری، نمایشگاهی و … صادر می شود و مدت زمان آن نیز بر همین اساس تعیین می گردد. هرینه صدور ویزای شینگن آلمان ۶۰ یورو است که باید توسط متقاضی و در روز مصاحبه پرداخت شود. برای دریافت ویزای شینگن آلمان متقاضی باید حضوری برای مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت بیاید. صدور ویزای شینگن آلمان حدود ۵ هفته طول می کشد.