30 خرداد 1396 - 11:03
مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا ویژه کسانی است که برای سفر تفریحی یا دیدار با اعضای خانواده خود می خواهند وارد اسپانیا شوند، برای اخذ روادید اسپانیا باید به صورت حضوری به

ویزای توریستی اسپانیا ویژه کسانی است که برای سفر تفریحی یا دیدار با اعضای خانواده خود می خواهند وارد اسپانیا شوند. مدت زمان اعتبار این ویزا بین دو هفته تا سه ماه می باشد که در این مدت زمان فرد حق تحصیل یا کار کردن در اسپانیا را ندارد و نیز نمی تواند بیش تر از زمان مقرر در اسپانیا بماند.

برای اخذ روادید اسپانیا باید به صورت حضوری به دفتر سفارت اسپانیا در تهران که در دروس- بلوار شهرزاد واقع شده است مراجعه نمایید؛ چون به صورت تلفنی به شما وقت نخواهند داد و پس از دریافت وقت مصاحبه، در روز مصاحبه باید بتوانید افسر ویزا را مجاب کنید تا برایتان ویزا صادر شود.

ابتدا شما باید فرم مربوط به تقاضای اخذ ویزا را در دو نسخه پر کنید (در صورتی که خانوادگی سفر می کنید برای هر نفر یک فرم) و در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک به سفارتخانه تحویل دهید.

شما به غیر از فرمی که بالاتر در موردش صحبت کردیم برای اخذ ویزا نیاز به یک سری مدارک خواهید داشت که در اینجا مفصلا در موردش توضیح خواهیم داد:

  • اصل شناسنامه ایرانی
  • اصل گذرنامه: توجه داشته باشید که باید بیشتر از شش ماه از انقضای گذرنامه بعد از مدت ویزا باقی مانده باشد و نیز دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده پاسپورت مورد نیاز است.
  • دو قطعه عکس رنگی: عکس باید رنگی باشد، زمینه اش سفید باشد، تمام رخ باشد، کم تر از سه ماه پیش گرفته شده باشد، فاصله بین سطح بالای سر و چانه باید سی و دو میلی متر باشد.
    توجه داشته باشید چنانچه در گذرنامه خواهان ویزا نام همراهان هم وجود داشته باشد باید به ازای هر نفر از آن ها هم دو قطعه عکس رنگی ضمیمه باشد.
  • دعوت نامه: یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستان شما که مقیم اسپانیا است باید برای شما اصل فرم دعوتنامه را بفرستد.  اگر دعوت نامه ندارید رسید رزرو هتل در طول مدت اقامت در اسپانیا یا هر گونه سند و مدرکی که نشان دهنده این باشد که شما در کشور اسپانیا دارای خانه ای هستید.
  • اسناد مالی و شغلی: دفترچه یا گواهی حساب بانکی به اسم متقاضی با مشخص بودن تاریخ افتتاح حساب با سربرگ انگلیسی. میزان موجودی و گردش مالی هم تعیین شود.
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت نام برده و میزان درآمد و تاریخ شروع به کارش.

توجه کنید که از همه این مدارک یک کپی به همراه داشته باشید جرا که بعد از تطبیق دادن اصل مدارک را به شما بر می گردانند و کپی ها برای بررسی باقی می مانند. همه اسناد مدارک شما باید به صورت رسمی ترجمه انگلیسی شده باشد. بررسی اولیه مدارک درخواست صدور ویزا حدودا دو هفته طول خواهید کشید و معمولا تا شش هفته بعد از تحویل مدارک و انجام مصاحبه به شما خواهند گفت که روادید ورود به اسپانیا را دریافت خواهید کرد یا خیر! نکته آخر هم اینکه حتی در صورت عدم تایید شما برای صدور ویزا مدارک به شما بازگردانده نخواهد شد.

اگر قصد سفر به کشور زیبای اسپانیا را دارید. آژانس جمعه گشت با سالها تجربه شما را در گرفتن ویزای توریستی اسپانیا همراهی می کند. با ما در تماس باشید: 88920020-021