30 خرداد 1396 - 10:57
ویزای آلمان

ویزای آلمان

برای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان فقط باید حضورا به سفارت آلمان مراجعه کنید و بعد از انجام مصاحبه ویزا را دریافت کنید. فقط توجه داشته باشید که باید حتما به صورت اینترنتی در وب سایت اینترنتی سفارت آلمان ثبت نام کنید

ویزای توریستی برای افرادی کاربرد دارد که قصد سفر تفریحی به منظور گردشگری در یک کشور را داشته باشند. زیرا این ویزا برای مدت محدود و معین صادر می شود و پس از گذشت آن زمان باید خاک آن کشور ترک شود که معمولا این مدت سه ماهه می باشد.

برای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان فقط باید حضورا به سفارت آلمان مراجعه کنید و بعد از انجام مصاحبه ویزا را دریافت کنید. فقط توجه داشته باشید که باید حتما به صورت اینترنتی در وب سایت اینترنتی سفارت آلمان ثبت نام کنید و فرم درخواست ویزا را دانلود کرده، پرینت بگیرید و بعد از وارد کردن مشخصات به همراه بقیه مدارک روز مصاحبه حضوری به سفارت تحویل بدهید. به یاد داشته باشید که این فرم باید در دو نسخه تنظیم شود و همچنین اگر سفری به همراه دیگر اعضای خانواده در پیش دارید باید برای هر کدام از اعضای خانواده تان  یک فرم جداگانه تهیه و تکمیل نمایید.

لازم به ذکر است که به هیچ عنوان برای اخذ نوبت مصاحبه تلفنی اقدام نکنید که جواب نخواهید گرفت. به این نکته هم توجه کنید که ممکن است در ماه های می تا اکتبر، در تابستان و به هنگام مسافرت های نوروزی در ایام عید زمان انتظار برای انجام مصاحبه کمی طول بکشد و خود بررسی مدارک نیز حداقل دو هفته زمان می برد که به این بازه زمان اضافه خواهد شد. برای اخذ ویزا یا روادید نخستین مرحله تکمیل فرم است که یا با مراجعه به سایت سفارت مربوطه یا به صورت حضوری امکان پذیر است. که برای مراجعه حضوری باید به سفارت آلمان در تهران واقع در خیابان فردوسی تشریف ببرید. شماره تلفن سفارت آلمان هم 02139991260 می باشد.

مهم ترین نکته در مورد اخذ ویزای توریستی این است که شما باید افسر ویزا را قانع کنید که فقط به نیت یک سفر تفریحی کوتاه مدت می خواهید به آن کشور بروید و قصد مهاجرت یا پناهندگی و ... ندارید. برای این منظور اسناد و مدارکی مانند سند مالکیت خانه یا مغازه یا هر گونه ملک شخصی و مستقلات در ایران، اسناد اشتغال به تحصیل در ایران، حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از محل کارتان یا هر مدرکی که ثابت می کند شما باید به خاطر آن به کشورتان برگردید می تواند در روز مصاحبه کمک بزرگی به شما بکند.

نکته دیگر اینکه حتما از همه مدارکی که تحویل می دهید یک کپی بگیرید چرا که بعد از چک کردن این کپی ها با نسخه اصلی آن ها را از شما میگیرند و اصل مدارک را به شما باز می گردانند.

در ضمن شما یا باید از آلمان دعوتنامه داشته باشید، یعنی یک نفر مقیم آنجا که شما را می شناسد برایتان دعوتنامه بفرستد یا اینکه تمامی مدارک رزرو هتل در طول مدت اقامت یا اسنادی که حاکی از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن یا زمین هستید را به سفارت ارائه دهید.

در پایان این را به خاطر بسپارید که در هنگام ورود، پلیس مرزی ممکن است همه این مدارکی که برای اخذ ویزا به سفارت داده اید را دوباره از شما بخواهد پس همه این ها را تا پایان مسافرت به همراه خود داشته باشید.

اگر قصد سفر به آلمان را دارید. آژانس جمعه گشت با سالها تجربه شما را در گرفتن ویزای توریستی آلمان همراهی می کند. با ما در تماس باشید: 88920020-021