09 اردیبهشت 1396 - 15:16
ویزا برای سفر توریستی آلمان با دعوت نامه

ویزا برای سفر توریستی آلمان با دعوت نامه

با موافقت کشورهای عضو پیمان شینگن در اروپا تصمیم به آن شد که با تدریج کنترل مرزی لغو شود، و مردم بتوانند بسیار ساده تر جا به جا شوند. با ویزای شینگن شما می توانید به 26 کشور که در قرارداد شینگن حضور دارند در یک دوره 90 روزه سفر کنید.

اگر قصد سفر به آلمان را دارید باید ابتدا ویزای شینگن را دریافت کنید. با موافقت کشورهای عضو پیمان شینگن در اروپا تصمیم به آن شد که با تدریج کنترل مرزی لغو شود، و مردم بتوانند بسیار ساده تر جا به جا شوند. با ویزای شینگن شما نه تنها می توانید در آلمان سفر و اقامت کنید، بلکه در تمام 26 کشور که در قرارداد شینگن حضور دارند در یک دوره 90 روزه قادر به مسافرت هستید.

اسناد لازم برای دریافت ویزای شنگن آلمان:

  • - فرم تکمیل شده در زبان انگلیسی و آلمانی
  • - عکس در اندازه گذرنامه
  • - پاسپورت ملی معتبر
  • - حساب بانکی شخصی برای سه ماه گذشته
  • - تایید نامه از بیمه درمانی برای درمان پزشکی اورژانس با حداقل 30،000 یورو
  • - نامه ترک از شرکت شما (در صورت شاغل بودن)
  • - اثبات از محل اقامت. رزرو هتل محل اقامت.
  • - اثبات رزرو پرواز.
  • - نامه عدم اعتراض مدرسه یا دانشگاه (اگر دانش آموز هستید)
  • - نامه هدف شخصی و نیت برنامه سفر (سفرنامه)
  • - اثبات وضعیت مدنی: سند ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی فوت همسر، کارت سهمیه بندی (در صورت وجود)
  • - گواهینامه رانندگی شما و یا قبض به نام شما که اقامت شما در کنسول گری که در آن در حال برنامه ریزی برای گرفتن ویزا هستید را اثبات کند.

اسناد لازم برای دریافت ویزای شینگن آلمان برای کودکان:

  • - اگر سفر بدون همراهی پدر و مادر صورت میگیرد، رضایت نامه امضا شده توسط هر دو آنها نیاز است.
  • - امضا فرم توسط پدر و مادر
  • - کپی از صفحه اطلاعات گذرنامه پدر و مادر

از کجا و چگونه درخواست دهید؟

شما می توانید در سفارت کشور که می خواهید به آنجا بروید درخواست خود را ارسال کنید. متقاضیان باید برای اولین بار فرم ارسال درخواست را به همراه مدارک مورد نیاز به صورت حضوری تحویل دهند. سایر مسافران می توانند درخواست و مدارک خود را از طریق یک عامل یا یک آژانس مسافرتی ارسال کنند.

توصیه می شود برای ویزا حداقل 3 هفته قبل از تاریخ سفر درخواست دهید تا از هر گونه تاخیر در روند پروسه جلوگیری شود.

هزینه ویزا

متقاضیان باید برای پرداخت هزینه ویزا توسط حواله بانکی اقدام نمایند. چک یا کارت اعتباری توسط سفارتخانه پذیرفته نیست. حواله پول باید به نام کنسولگری در کشور شما باشد و نباید از مدت آن بیش از دو ماه گذشته باشد. هزینه ویزای شینگن در سال 2008 برابر با 60 یورو تعیین شده است.

اگر قصد سفر به آلمان را دارید. برای رزرو تور اروپا و ویزای توریستی با جمعه گشت در تماس باشید: 021-88920020