19 شهریور 1396 - 15:19
برای سفر توریستی به نروژ چگونه ویزا تهیه کنیم؟

برای سفر توریستی به نروژ چگونه ویزا تهیه کنیم؟

الزامات کلی برای دریافت ویزای شنگن نروژ

بسته به هدف سفر شما به نروژ انواع مختلفی از ویزا ها وجود دارند که می توانند به شما تعلق بگیرند. براساس اینکه هدف شما از سفر به نروژ سفر، کار، تحصیل و غیره باشد، باید ویزای شنگن نروژ را دریافت نمایید.

الزامات کلی برای دریافت ویزای شینگن نروژ

  • - ابتدا باید فرم درخواست را دریافت نمایید و آن را با صداقت و دقت تمام پر کنید. همچنین می توانید این فرم را به صورت اینترنتی نیز پر کرده و سپس پرینتی از آن تهیه نموده و ارسال کنید.
  • - باید 2 عکس ضمیمه شود، عکس ها باید به فرمت پاسپورت باشد، یعنی تصویر کامل از صورت به همراه زمینه روشن.
  • - پاسپورت و کپی ویزاهای قبلی شما نیاز است، ویزاهایی که حداقل سه ماه قبل از تاریخ بازگشت معتبر بوده باشند.
  • - باید کپی از بلیط برگشت را به همراه داشته باشید. پیشنهاد می شود تا زمانی که ویزا را دریافت نکرده اید، از خرید بلیط اجتناب کنید.
  • - بیمه سفر به مبلغ حداقل 30000 یورو  در نروژ و کل حوزه شنگن.
  • - به همراه داشتن نامه ای که در آن هدف از سفر به نروژ نوشته شده باشد.
  • - رزرو پرواز به همراه تاریخ و شماره پرواز که نشان دهنده تاریخ ورود و خروج از نروژ است.
  • - مدرکی از محل اقامتی که قرار است در طول مدت حضور در نروژ در آنجا حضور داشته باشید.
  • - مدرک اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی فوت همسر، کارت سهمیه بندی در صورت وجود).
  • - وسایل معیشت- تاییده مالی مشخص در طول مدت حضور در نروژ.
  • یک تبعه خارجی که به دنبال ورود به قلمرو نروژ است باید به سفارت و یا کنسولگری زمانی که تقاضا برای ویزا نروژی می دهد حداقل NOK 500 که معادل € 53.34 هست، ودیعه بپردازد. با این حال، این مبلغ به طور رسمی ثبت نشده و به طور معمول بر اساس مورد به مورد تصمیم گیری صورت می گیرد.

فهرست اسناد اضافی مورد نیاز به منظور شایع ترین ویزاهای نروژ:

ویزای شینگن گردشگری نروژ

  • - دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از اعضای خانواده و یا ضامن - در صورت وجود
  • - صورت حساب بانکی 6 ماه گذشته
  • - کپی گذرنامه

اگر قصد رفتن به آمریکا را دارید. برای ویزای توریستی و ویزای شینگن با جمعه گشت در تماس باشید: 021-88920020