دسته: ویزای اسپانیا

برای سفر توریستی به اسپانیا چه اقداماتی لازم است؟

ارسال شده توسط: admin/ 150 0

ویزای توریستی اسپانیا مخصوص مسافرت های تفریحی برای گردش  و استراحت یا دیدار با دوستان و خانواده است. ولی اگر تصمیم به ادامه تحصیل یا هرگونه کار و فعالیت تجاری در اسپانیا دارید این ویزا به کار شما نخواهد آمد و با ویزای توریستی یا گردشگری این اجازه به شما داده نخواهد شد. در آنصورت باید ویزای کار یا ویزای تحصیلی اخذ کنید. مدت زمان ویزای توریستی اسپانیا بنا به خواسته شما و نظر سفارت اسپانیا می تواند از دو هفته تا سه ماه متغیر باشد. البته اگر درخواست شما مورد موافقت قرار بگیرد سفارت برچسبی را به منزله ویزا به پاسپورت شما می چسباند که همه اطلاعات لازم مانند تاریخ اعتبار ویزا و تعداد دفعات مجاز ورود به اسپانیا با این ویزا بر روی آن درج شده است.

اخذ ویزای اسپانیا

نخستین مرحله برای درخواست ویزای اسپانیا تکمیل نمودن برگه درخواست ویزا است که می توانید به صورت حضوری و با مراجعه به قسمت ویزای سفارتخانه اسپانیا در تهران واقع در دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی کوچه اول شرقی شماره ده اقدام به دریافت و تکمیل آن کنید. توجه داشته باشید که کنسولگری اسپانیا روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت نه صبح تا ساعت چهار عصر پذیرای شما خواهد بود. فرم تکمیل شده را به همراه مدارک خواسته شده به صورت حضوری به سفارت برده و وقت مصاحبه بگیرید زیرا که وقت مصاحبه به هیچ عنوان تلفنی داده نخواهد شد. بعد از دریافت وقت مصاحبه حتما در زمان اعلام شده به همراه مدارک لازم در سفارت حاضر باشید. نتیجه این درخواست شما به دسته ای از فاکتورها از جمله کامل بودن مدارک و روند مصاحبه حضوری شما وابسته است.

شروع عملیات درخواست ویزا تا اخذ آن مستلزم صرف زمان و هزینه است. معمولا بررسی اولیه مدارک برای دادن ویزا حدودا دو هفته به طول خواهد انجامید. در این دو هفته پاسپورت شما در سفارت خواهد ماند البته سفارت با دریافت این ها به شما رسیدی خواهد داد که تاریخ مراجعه بعدی برای دریافت نتایج قطعی صدور ویزا در آن قید شده است. روزی که برای گرفتن جواب نهایی به سفارت می روید حتما باید این رسید را به همراه خود داشته باشید تا به مسئول سفارت تحویل بدهید. هزینه اخذ ویزای اسپانیا شصت یورو می باشد که روز تحویل مدارک در سفارت اسپانیا به صورت نقدی از شما دریافت خواهند کرد. این مقدار پولی که پرداخت کردید به منظور بررسی مدارک شماست و چه با درخواستتان موافقت شود و چه آن را رد کنند به هیچ عنوان این مبلغ به شما عودت داده نخواهد شد.

نکته قابل توجه دیگر این است که معمولا در تعطیلات تابستان و نیز قبل از ایام تعطیلات عید نوروز به دلیل ترافیک بالای کاری به احتمال زیاد هم بررسی این مدارک بیش تر از زمان گفته شده طول خواهد کشید و هم برای انجام مصاحبه باید بیشتر از چند هفته منتظر بمانید و نیز بعد از مصاحبه هم شاید صدور ویزا بیشتر از زمان معمول زمان ببرد؛ اگر در چنین زمان هایی قصد عزیمت به اسپانیا را دارید مراقب باشید.

از کلیه مدارک خواسته شده یک کپی هم تهیه کنید زیرا بعد از تطابق دادن اصل مدارک را به شما پس می دهند و نسخه کپی آن ها برای بررسی در سفارت خواهد ماند.

درخواست ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

ارسال شده توسط: admin/ 178 0

بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که اسپانیا را باید حداقل یکبار دید.

این کشور فوق العاده با طبیعت بکر و منحصر بفرد و تاریخ غنی خود، مجموعه ای کامل از امکانات گردشگری است که توریست های بسیاری تمایل دارند به آن سفر کنند.

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا باید با کارشناسانی که در زمینه ارائه ویزای توریستی اسپانیا خبره هستند، مشورت کنید.

اگر قصد اقامت کوتاه و تفریح در کشور اسپانیا را داشته باشید، ویزای توریستی اسپانیا به شما تعلق می گیرد.

جهت دریافت ویزای توریستی اسپانیا حضور در سفارت این کشور برای مصاجه ضروری است. ویزای توریستی اسپانیا معمولا برای دو تا سه هفته صادر می شود.

در این صورت بیش از این فرد اجازه ماندن در این کشور را نخواهد داشت. در فصل تابستان و بهار افراد زیادی برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا اقدام می کنند.

 مدارک مختلفی برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا نیاز است که با مراجعه به سایت سفارت آن در کشور خود می توانید فهرست آن ها را ببینید.

برای اطلاع از مدارک مورد نیاز اخذ ویزای اسپانیا اینجا را کلیک نمایید

پس از قبولی نیز مدارکی را برای احراز شرایط ویزای توریستی اسپانیا باید به سفارت این کشور تحویل دهید.

در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد و ترانسفر مسافرین با یک توقف (به طور مثال در استانبول) انجام می گیرد.