دسته: ویزای اروپا

ویزای آلمان

ویزای آلمان

ارسال شده توسط: admin/ 203 0

دارا بودن ویزای توریستی برای افرادی کاربرد دارد که قصد سفر تفریحی به منظور گردشگری در یک کشور را داشته باشند امری ضروری است. ویزا برای مدت محدود و معین صادر می شود و پس از گذشت آن زمان باید خاک آن کشور ترک شود که معمولا این مدت سه ماهه می باشد.

اخذ ویزای توریستی کشور آلمان

برای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان، فقط باید حضورا به سفارت آلمان مراجعه کنید و بعد از انجام مصاحبه ویزا را دریافت کنید.

توجه داشته باشید که باید حتما به صورت اینترنتی در وب سایت اینترنتی سفارت آلمان ثبت نام کنید و فرم درخواست ویزا را دانلود کرده، پرینت بگیرید و بعد از وارد کردن مشخصات به همراه بقیه مدارک روز مصاحبه حضوری به سفارت تحویل بدهید. به یاد داشته باشید که این فرم باید در دو نسخه تنظیم شود و همچنین اگر سفری به همراه دیگر اعضای خانواده در پیش دارید باید برای هر کدام از اعضای خانواده تان  یک فرم جداگانه تهیه و تکمیل نمایید.

لازم به ذکر است که به هیچ عنوان برای اخذ نوبت مصاحبه تلفنی اقدام نکنید که جواب نخواهید گرفت. به این نکته هم توجه کنید که ممکن است در ماه های می تا اکتبر، در تابستان و به هنگام مسافرت های نوروزی در ایام عید زمان انتظار برای انجام مصاحبه کمی طول بکشد و خود بررسی مدارک نیز حداقل دو هفته زمان می برد که به این بازه زمان اضافه خواهد شد. برای اخذ ویزا یا روادید نخستین مرحله تکمیل فرم است که یا با مراجعه به سایت سفارت مربوطه یا به صورت حضوری امکان پذیر است. که برای مراجعه حضوری باید به سفارت آلمان در تهران واقع در خیابان فردوسی تشریف ببرید. شماره تلفن سفارت آلمان هم ۰۲۱۳۹۹۹۱۲۶۰ می باشد.

ویزای توریستی آلمان

نکات مهم در اخذ ویزای آلمان که باید بدانید:

مهم ترین نکته در مورد اخذ ویزای توریستی این است که شما باید افسر ویزا را قانع کنید که فقط به نیت یک سفر تفریحی کوتاه مدت می خواهید به آن کشور بروید و قصد مهاجرت یا پناهندگی و ... ندارید. برای این منظور اسناد و مدارکی مانند سند مالکیت خانه یا مغازه یا هر گونه ملک شخصی و مستقلات در ایران، اسناد اشتغال به تحصیل در ایران، حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از محل کارتان یا هر مدرکی که ثابت می کند شما باید به خاطر آن به کشورتان برگردید می تواند در روز مصاحبه کمک بزرگی به شما بکند.

نکته دیگر اینکه حتما از همه مدارکی که تحویل می دهید یک کپی بگیرید چرا که بعد از چک کردن این کپی ها با نسخه اصلی آن ها را از شما میگیرند و اصل مدارک را به شما باز می گردانند.

در ضمن شما یا باید از آلمان دعوتنامه داشته باشید، یعنی یک نفر مقیم آنجا که شما را می شناسد برایتان دعوتنامه بفرستد یا اینکه تمامی مدارک رزرو هتل در طول مدت اقامت یا اسنادی که حاکی از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن یا زمین هستید را به سفارت ارائه دهید.

اخذ ویزای آلمان

در پایان این را به خاطر بسپارید که در هنگام ورود، پلیس مرزی ممکن است همه این مدارکی که برای اخذ ویزا به سفارت داده اید را دوباره از شما بخواهد پس همه این ها را تا پایان مسافرت به همراه خود داشته باشید.

اگر قصد سفر به آلمان را دارید. آژانس جمعه گشت با سالها تجربه شما را در گرفتن ویزای توریستی و ویزای شینگن آلمان همراهی می کند. با ما در تماس باشید: ۸۸۹۲۰۰۲۰-۰۲۱

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ارسال شده توسط: admin/ 182 0

ایتالیا بی شک کهن ترین کشور اروپا است و سلطنتی به قدمت تاریخ دارد.

امپراطوری روم که زمانی به پهنه قاره اروپا گسترده شده بود بی تردید فرهنگ و تاریخ ایتالیای امروز را تحت تاثیر خود قرار داده است.

اخذ ویزای ایتالیا

ایتالیا با آرمیدن در کنار مدیترانه آب و هوایی معتدل و ملایم دارد، و سواحل آبی و آفتاب گرم آن، دل های توریست های مشتاق را به سوی خود جذب می کند.

تاریخ نیز در ایتالیا حرف های زیادی برای گفتن دارد. از ونیز، روم، میلان تا فلورانس می توان ساختمان ها و  بناهای تاریخی زیادی را دید که شکوه و زرق و برق روم باستان را به رخ هر بیننده ای می کشند.

ویزای توریستی  ایتالیا همواره افراد بسیاری به دنبال گرفتن آن هستند.

دیدن زیبایی های توریستی ایتالیا آرزوی بیشتر مردم دنیا است و کلید رسیدن به این آرزو، گرفتن ویزای توریستی ایتالیا است.

راه های گوناگونی برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا وجود دارد و هر کس با توجه به شرایطی که دارد برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا اقدام می کند.

اولین مرحله برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا مراجعه به سفارت این کشور و یا وبسایت رسمی آن است.

این وبسایت می تواند اطلاعات لازم جهت گرفتن ویزای ایتالیا را در اختیار شما قرار دهد.

مسیر دیگر برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا این است که از طریق مشاوره با کارشناسان ویزای توریستی ایتالیا در این رابطه مشورت کنید.

بدون تردید آن ها بهترین و ساده ترین مسیرهای اخذ ویزای توریستی ایتالیا را در اختیار شما خواهند گذاشت. با توجه به مسیرهایی که گفته شد می توانید با اخذ ویزای توریستی ایتالیا به سرزمین شکوه و جلال روم باستان بروید و از گشت و گذار و سیاحت در زیبایی های آن بهره مند شوید.

اگر قصد سفر به اروپا را دارید. برای اخذ ویزای توریستی کشور ایتالیا و ویزای شینگن با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶   تماس بگیرید

اخذ ویزای هلند

ویزای هلند

ارسال شده توسط: admin/ 208 0

هلند به داشتن سرزمین های رنگارنگ پوشیده از گل شهرت دارد؛ اما بهتر است بدانید این کشور تاریخ بسیار غنی و پرباری دارد. این مجموعه کامل از امکانات توریستی، هلند را به مقصدی مطلوب برای بازدید کنندگان تبدیل می کند.

 

ویزای هلند

اخذ ویزای توریستی هلند

حتما برای شماهم گل های رنگارنگ و لاله ها و رزهای منحصر بفرد کشور هلند،در کنار ساختمان های تاریخی که بیشینه ای طولانی در فرهنگ و هنر،از جذابیت خاصی برخوردار است.

به دلیل تمام چیزهایی که گفته شد، هلند مقصد بسیاری از توریست های اروپا است و افراد زیادی تمایل به اخذ ویزای توریستی هلند دارند.

هلند دارای آب و هوای معتدل و خوب است و از این رو مردم زیادی می خواهند تا از طریق ویزای توریستی  هلند، در مدتی کوتاه، نیم نگاهی به این کشور زیبا و خاص بیاندازند.

خصوصیات ویزای هلند

خصوصیات ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند به مدت نود روز صادر می شود و پیش از اتمام مدت فرد باید خاک این کشور را ترک کند.

برای دریافت ویزای توریستی هلند باید در سفارت این کشور حضور داشته باشید و انگشت نگاری شوید.

صرف دریافت ویزای توریستی هلند، اجازه کار در این کشور را نخواهید داشت و حتما باید مجوز کار کردن را از دولت هلند بگیرید.

برای دریافت ویزای توریستی هلند به مدارکی نیاز دارید که از طریق سایت سفارت این کشور می توانید از آن ها آگاه شوید.

برای دریافت ویزای توریستی هلند باید مدارک لازم را از طریق دارالترجمه های رسمی به انگلیسی ترجمه کنید و کپی آن ها را به سفارت تحویل دهید.

در صورت ریجکت درخواست ویزای توریستی هلند، مدارک به شما باز گردانده نمی شود.

در حال حاضر پرواز مستقیم از تهران به آمستردام وجود دارد اما شما می توانید از طریق پروازهای امارات و ترکیه نیز به هلند سفر کنید. برای اخذ ویزای توریستی و ویزایاروپا با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶ تماس بگیرید.

سفر به آلمان با ویزای شینگنسفر به آلمان با ویزای شینگن

سفر به آلمان با ویزای شینگن

ارسال شده توسط: admin/ 170 0

آلمان پیشرفته ترین و در عین حال نیز یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی از منظر اقتصادی به حساب می آید. این ویژگی باعث می شود تا آلمان مقصد بسیاری از کسانی باشد که جویای کار هستند و یا به دنبال وضعیت اقتصادی بهتری می باشند و آن ها تمایل داشته باشند تا از طریق دریافت ویزای شینگن آلمان در این کشور اقامت بگیرند.

ویزای شینگن آلمانویزای شینگن آلمان

برای گرفتن ویزای آلمان ، ابتدا باید فرم های مربوطه را از طریق وبسایت و یا حضوری در سفارت کشور آلمان کامل کنید. سپس زمانی که برای مصاحبه حضوری جهت دریافت ویزای شینگن آلمان در سفارتخانه این کشور حاضر شدید مدارکی از قبیل کپی شناسنامه و گذرنامه، تائیدیه بیمه، گواهی شغلی خود و همراهان (در صورت داشتن شغل)، سند مالکیت و برخی دیگر از مدارک را حاضر نمایید.

اخذ ویزای آلمان

برای دریافت ویزای شینگن آلمان می توانید بدون وقت قبلی در سفارت حضور پیدا کنید، اما دریافت و اخذ مدارک در ساعت های خاصی صورت می گیرد که در صورت رعایت نکرن ممکن است ساعت ها جلوی درب سفارت معطل شوید. زمانی که در خواست خود برای دریافت ویزای شینگن آلمان ارائه دادید بلافاصله باید تصویر شناسنامه را برای سفارت اسکن کرده و بفرستید، در غیر این صورت وقت مصاحبه شما لغو می شود. ویزای شینگن آلمان در شکل های مختلف تجاری، نمایشگاهی و … صادر می شود و مدت زمان آن نیز بر همین اساس تعیین می گردد. هرینه صدور ویزای شینگن آلمان ۶۰ یورو است که باید توسط متقاضی و در روز مصاحبه پرداخت شود. برای دریافت ویزای شینگن آلمان متقاضی باید حضوری برای مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت بیاید. صدور ویزای شینگن آلمان حدود ۵ هفته طول می کشد.

برای سفر توریستی به اسپانیا چه اقداماتی لازم است؟

ارسال شده توسط: admin/ 150 0

ویزای توریستی اسپانیا مخصوص مسافرت های تفریحی برای گردش  و استراحت یا دیدار با دوستان و خانواده است. ولی اگر تصمیم به ادامه تحصیل یا هرگونه کار و فعالیت تجاری در اسپانیا دارید این ویزا به کار شما نخواهد آمد و با ویزای توریستی یا گردشگری این اجازه به شما داده نخواهد شد. در آنصورت باید ویزای کار یا ویزای تحصیلی اخذ کنید. مدت زمان ویزای توریستی اسپانیا بنا به خواسته شما و نظر سفارت اسپانیا می تواند از دو هفته تا سه ماه متغیر باشد. البته اگر درخواست شما مورد موافقت قرار بگیرد سفارت برچسبی را به منزله ویزا به پاسپورت شما می چسباند که همه اطلاعات لازم مانند تاریخ اعتبار ویزا و تعداد دفعات مجاز ورود به اسپانیا با این ویزا بر روی آن درج شده است.

اخذ ویزای اسپانیا

نخستین مرحله برای درخواست ویزای اسپانیا تکمیل نمودن برگه درخواست ویزا است که می توانید به صورت حضوری و با مراجعه به قسمت ویزای سفارتخانه اسپانیا در تهران واقع در دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی کوچه اول شرقی شماره ده اقدام به دریافت و تکمیل آن کنید. توجه داشته باشید که کنسولگری اسپانیا روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت نه صبح تا ساعت چهار عصر پذیرای شما خواهد بود. فرم تکمیل شده را به همراه مدارک خواسته شده به صورت حضوری به سفارت برده و وقت مصاحبه بگیرید زیرا که وقت مصاحبه به هیچ عنوان تلفنی داده نخواهد شد. بعد از دریافت وقت مصاحبه حتما در زمان اعلام شده به همراه مدارک لازم در سفارت حاضر باشید. نتیجه این درخواست شما به دسته ای از فاکتورها از جمله کامل بودن مدارک و روند مصاحبه حضوری شما وابسته است.

شروع عملیات درخواست ویزا تا اخذ آن مستلزم صرف زمان و هزینه است. معمولا بررسی اولیه مدارک برای دادن ویزا حدودا دو هفته به طول خواهد انجامید. در این دو هفته پاسپورت شما در سفارت خواهد ماند البته سفارت با دریافت این ها به شما رسیدی خواهد داد که تاریخ مراجعه بعدی برای دریافت نتایج قطعی صدور ویزا در آن قید شده است. روزی که برای گرفتن جواب نهایی به سفارت می روید حتما باید این رسید را به همراه خود داشته باشید تا به مسئول سفارت تحویل بدهید. هزینه اخذ ویزای اسپانیا شصت یورو می باشد که روز تحویل مدارک در سفارت اسپانیا به صورت نقدی از شما دریافت خواهند کرد. این مقدار پولی که پرداخت کردید به منظور بررسی مدارک شماست و چه با درخواستتان موافقت شود و چه آن را رد کنند به هیچ عنوان این مبلغ به شما عودت داده نخواهد شد.

نکته قابل توجه دیگر این است که معمولا در تعطیلات تابستان و نیز قبل از ایام تعطیلات عید نوروز به دلیل ترافیک بالای کاری به احتمال زیاد هم بررسی این مدارک بیش تر از زمان گفته شده طول خواهد کشید و هم برای انجام مصاحبه باید بیشتر از چند هفته منتظر بمانید و نیز بعد از مصاحبه هم شاید صدور ویزا بیشتر از زمان معمول زمان ببرد؛ اگر در چنین زمان هایی قصد عزیمت به اسپانیا را دارید مراقب باشید.

از کلیه مدارک خواسته شده یک کپی هم تهیه کنید زیرا بعد از تطابق دادن اصل مدارک را به شما پس می دهند و نسخه کپی آن ها برای بررسی در سفارت خواهد ماند.

درخواست ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

ارسال شده توسط: admin/ 178 0

بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که اسپانیا را باید حداقل یکبار دید.

این کشور فوق العاده با طبیعت بکر و منحصر بفرد و تاریخ غنی خود، مجموعه ای کامل از امکانات گردشگری است که توریست های بسیاری تمایل دارند به آن سفر کنند.

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا باید با کارشناسانی که در زمینه ارائه ویزای توریستی اسپانیا خبره هستند، مشورت کنید.

اگر قصد اقامت کوتاه و تفریح در کشور اسپانیا را داشته باشید، ویزای توریستی اسپانیا به شما تعلق می گیرد.

جهت دریافت ویزای توریستی اسپانیا حضور در سفارت این کشور برای مصاجه ضروری است. ویزای توریستی اسپانیا معمولا برای دو تا سه هفته صادر می شود.

در این صورت بیش از این فرد اجازه ماندن در این کشور را نخواهد داشت. در فصل تابستان و بهار افراد زیادی برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا اقدام می کنند.

 مدارک مختلفی برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا نیاز است که با مراجعه به سایت سفارت آن در کشور خود می توانید فهرست آن ها را ببینید.

برای اطلاع از مدارک مورد نیاز اخذ ویزای اسپانیا اینجا را کلیک نمایید

پس از قبولی نیز مدارکی را برای احراز شرایط ویزای توریستی اسپانیا باید به سفارت این کشور تحویل دهید.

در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد و ترانسفر مسافرین با یک توقف (به طور مثال در استانبول) انجام می گیرد.

ویزای اتریش

ویزای اتریش

ارسال شده توسط: admin/ 275 0

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

جمعه گشت

یکی از کشورهای اروپایی که علاوه بر موقعیت استراتژیک و مهم، دارای دانشگاه های خوب و مراکز علمی با کیفیت است، اتریش می باشد.

به دلیل امکانات خوب علمی که در این کشور برای شهروندان فراهم می شود عده زیادی تمایل دارند تا با گرفتن ویزای شینگن وارد اتریش شود.

ویزای شینگن برای اتریش

وین پایتخت اتریش یکی از شهر هایی است که دارای شاخص های علمی و زندگی بالایی است و از این رو به مقصدی دلخواه برای عده زیادی از افراد تبدیل شده است.

ویزای شینگن اتریش از آیتم هایی است که می تواند آرزوی تعداد زیادی از این افراد را برای کار و تحصیل در این نقطه از دنیا برآورده کند.

دریافت ویزای شینگن اتریش شرایطی دارد که تنها در صورتی که آن را احراز کرده باشید، موفق به کسب آن خواهید شد.

اخذ ویزای اتریش

مانند تمام انواع دیگر ویزای شینگن، برای دریافت ویزای شینگن اتریش شما باید فرم های مربوط به سفارت این کشور را کامل کرده و منتظر تعیین وقت سفارت باشید.

زمانی که برای اخذ ویزای شینگن اتریش در سفارت این کشور حاضر شدید باید مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن اتریش ، اعم از اصل پاسپورتی که سه ماه پس از تاریخ اتمام ویزا اعتبار دارد. ارائه گذرنامه های باطل شده قبل و اصل مدارک ویزاهای قبلی شینگن، فرم های مربوط به

دریافت ویزای شینگن اتریش، دو قطعه عکس با شرایطی که در سایت سفارت آمده است.

به علاوه ترجمه آلمانی از مدارک مسافر مانند شناسنامه، مدارک کار و تحصیل، گواهی بازنشستگی، پروانه کسب و ترجمه پرینت گردش حساب به منظور احراز موقعیت مالی می باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش به طور خلاصه

مدارک مورد نیاز: سند ملکی-مدارک شغلی-سوابق بیمه

مدارک مالی: گردش ۶ماهه و تمکن مالی بالای ۵۰ میلیون

قیمت خدمات اخذ ویزا: ویزای ۱ ماهه ۱۵ روز اقامت دبل۹۹۰ یورو و سینگل ۱۱۸۰ یورو

برای دریافت جزئیات اخذ ویزای شینگن اتریش به سایت سفارت اتریش مراجعه کرده و یا با کارشناسان خبره در زمینه اخذ ویزای شینگن اتریش، مشورت کنید.

اگر قصد سفر به اروپا را دارید. برای اخذ ویزای توریستی و ویزای شینگن با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶ تماس بگیرید

ویزای یونان

ویزای یونان

ارسال شده توسط: admin/ 247 0

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

یونان امپراطوری به قدمت تاریخ، در جنوب شرقی اروپا و در منطقه ای استراتژیک و خوش آب و هوا واقع شده است. به دلیل غنای تاریخی این کشور، افراد زیادی تمایل دارند تا به این کشور سری بزنند و برای دریافت ویزای شینگن یونان اقدام نمایند.

علاوه بر مکان های تاریخی و اسرار آمیز که نمادی از پیشرفت فوق العاده یونان در زمینه صنعت، علم، فلسفه و فرهنگ می باشند، یونان کشوری است که به داشتن سواحل زیبا و آفتابی درخشان معروف است و امکانات کاملی در زمینه تفریحات آبی را در اختیار توریست های خود قرار می دهد. یونان از لحاظ جغرافیایی به ایران نزدیک است و از این رو سالیانه تعداد زیادی از مردم ایران برای دریافت ویزای توریستی یونان درخواست می دهند.

ویزای توریستی یونان برای کسانی مناسب است که قصد گردشگری دارند و یا به دنبال بازدید از اقوام و فعالیت های کوتاه مدت در خاک یونان هستند. مدت زمان ویزای توریستی یونان به نظر سفارت نسبت به شرایط افراد بستگی دارد و مدت زمان ثابتی ندارد. برای دریافت ویزای توریستی یونان باید حضورا در سفارت به پر کردن فرم های مربوطه و مصاحبه اقدام نمایید. پس از این کار باید چند هفته منتظر جواب قطعی سفارت مبنی بر پذیرفته و یا رد شدن درخواست خود باشید. مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای توریستی یونان ممکن است تا سه ماه هم به طول بیانجامد. ویزای توریستی یونان مجوز کار کردن در خاک این کشور را به شما نمی دهد. برای دریافت ویزای توریستی یونان علاوه بر ارائه مدارک لازم، باید تضمینی مبنی بر تمکن مالی خود، از جمله حساب بانکی و یا احکام کارگزینی خود را به سفارت نشان دهید تا آن ها برای ارائه ویزای توریستی به شما اقدام کنند.

اگر قصد سفر به کشور تاریخی یونان را دارید. برای اخذ ویزای توریستی و ویزای شینگن با شماره ۸۸۷۳۸۷۰۶ تماس بگیرید

  • لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم

  • صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله

  • در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز

  • کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه