ویزای کانادا از طریق ازدواج

فردی که شهروند کانادا است یا اقامت دائم دارد، می‌تواند همسرش را با خود به این کشور بیاورد.

مهاجرت به کانادا

برای هر فردی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارد، راهی مناسب وی وجود دارد. فردی که شهروند کانادا است یا اقامت دائم دارد، می‌تواند همسرش را با خود به این کشور بیاورد. البته این قانون در کانادا شامل همسر عقدی، همسر همجنس یا حتی شریک زندگی نیز می‌شود. زوج‌ها باید دو سال در کنار یکدیگر تحت نظارت دولت کانادا زندگی کنند.

این روش در واقع با اسپانسر شدن همسر صورت می‌گیرد. این قانون شامل افرادی است که با هم رابطه زناشویی دارند و نه اینکه قرار است در آینده با هم ازدواج کنند.

 

نکته مهم این است که ازدواج باید حتماً واقعی باشد و باید با ارسال مدارک بتوانید آن را به افسر مهاجرت اثبات کنید. اختلاف سن زیاد، تفاوت دین و زبان و موارد دیگر می‌توانند افسر را به شک بیاندازند.

فرد اسپانسر باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • مهم‌ترین شرط آن است که فرد شهروند یا مقیم کانادا باشد.
  • دست‌کم 18 سال داشته باشد.
  • اگر اسپانسرشونده خود توانایی مالی تأمین هزینه‌های زندگی در کانادا را نداشته باشد، اسپانسر باید تعهد دهد که به مدت 3 سال هزینه‌های زندگی او را تأمین خواهد کرد.
  • نباید سابقه محکومیت به جرایم جنسی، خشونت علیه خانواده و... داشته باشد، مگر اینکه تبرئه شده یا اعاده حیثیت کرده باشد. در صورت مشمول مجازات شدن پنج سال از آن گذشته باشد.
  • باید در یکی از استان‌های کانادا سکونت داشته باشد و به کانادا تعهد دهد فرد اسپانسر شونده هم در آنجا اقامت خواهد داشت.
  • در زمان درخواست، همسر یا شریک زندگی دیگری نباید داشته باشد.
  • در 5 سال گذشته اسپانسر فرد دیگری از طریق ازدواج نشده باشد.
  • به دولت کانادا به خاطر تعهداتی که نسبت به اسپانسر بودن دارد بدهکار نباشد.

فرد اسپانسرشونده باید این شرایط را داشته باشد:

  • دست‌کم 16 سال داشته باشد.
  • باید اعلام کند از تعهدات و وظایفش نسبت به همسر و دولت آگاه است و برای به دست آوردن استقلال مالی تلاش خواهد کرد.